Cebule obrać, cienko poszatkować i usmażyć na maśle na złoty kolor. Ziemniaki gotować w mundurkach, aż będą miękkie. W naczyniu połączyć śmietanę, majonez, wyciśnięty lub posiekany czosnek, drobno posiekany koperek, przestudzoną cebulę i ostudzone ziemniaki. Sałatkę doprawić do smaku i schłodzić.
Tagi: młode ziemniaki, przepis sałatka, przepisy sałatka, sałatka, sałatka przepis, sałatka przepisy, sałatka z młodych ziemniaków, sałatka z ziemniaków, sałatka z ziemniaków przepis, sałatka z ziemniaków przepis sałatka z ziemniaków przepisy, sałatka z ziemniaków przepisy, sałatka ziemniaczana, sałatka ziemniaczana przepis, sałatka ziemniaczana przepisy, sałatka ziemniaki, sałatki, ziemniaki, ziemniaki sałatka
Sałatka ziemniaczana
